Portada » Blog Arab » Gran participació del voluntariat CES en Aniversari Eveho

Gran participació del voluntariat CES en Aniversari Eveho

  • بواسطة

Miguel Gámez | Àrea Comunicació | 📧 jmiguel.gamez@eveho.eu

Col·laboració i compromís és el que han demostrat les persones voluntàries del Cos Europeu de Solidaritat (CES) en la Fundació Eveho, durant les activitats programades pel 20è Aniversari de l’entitat.

Paraules clau: Voluntariat, CES, EVEHO, 20 anys, Compromís, Col·laboració

La participació en el tret de sortida de l’aniversari al maig amb la inauguració dels expositors en les oficines de la fundació, així com en tot el relatiu al torneig de futbol i la Gran Festa el mes de juny, ha estat evident. Totes les persones voluntàries han demostrat una enorme vinculació i suport per a aquesta gran família que som a EVEHO.

Ruta Cavalls del Vent

També, en l’acompanyament de joves, educadors i educadores durant la ruta Cavalls del Vent, demostren el compromís adquirit, no sols amb el seu voluntariat sinó amb el col·lectiu que atenem.

“Deu joves de l’entitat, acompanyats per tres educadors i dues voluntàries, han participat, superant el repte de caminar 84,2 km amb més de 5600 metres de desnivell en quatre dies de caminada”, diu Albert Ruiz, educador i director de la residència La Mussara. (L’experiència de Cavalls del Vent – Fundació Eveho)

Agraïments

Volem agrair a: Loïce Ganeau, Giulia de Santis, Samantha Denami, Cristina Morales, Luigi Merico i Stefanija Gjorgievska, per formar part dels nostres equips durant aquest any 2022 tan especial. La vostra col·laboració ha estat clau per la programació i planificació de la celebració d’aquests 20 anys. Un comiat afectiu per a la Samantha, qui acaba de culminar el seu voluntariat amb nosaltres: et recordarem sempre!

Actualment, Loïce (França) fa tasques de Comunicació; Giulia (Itàlia) està immersa en el suport al CRAE Joan Torras; Cristina (Espanya) col·labora en el CRAE Pere Quart; Luigi (Itàlia) i Stefanija (Macedònia) promouen valors de reciclatge, cultura ecològica, sostenibilitat, i preservació del medi natural en la Residència Can Gual; i Samantha (Itàlia) treballava hàbits saludables i iniciatives relacionades pel benestar físic i mental a través de l’esport a la Residència Vallés.

CES

“L’objectiu del Cos Europeu de Solidaritat (CES) és crear oportunitats perquè els joves participin en projectes de voluntariat i en el sector de la solidaritat -en els seus propis països o a l’estranger- que beneficiïn a comunitats i ciutadans de tota Europa” (http://cuerpoeuropeodesolidaridad.injuve.es/es/que-es-ces/tipos-de-proyectos).