Portada » Blog » Joves Eveho turistes a Menorca

Joves Eveho turistes a Menorca

Carolina Sánchez | Educadora i directora | 📧 carolina.sanchez@eveho.eu

Com ells mateixos verbalitzen aquest dies “han deixat de sentir-se immigrants i han passat a sentir-se turistes”… La recomanació dels joves de la Resi Vallès per als seus companys es: Fer uns petits estalvis mes a mes, per sortir un dia, una nit o un cap de setmana, no té preu!

Paraulas clau: viatge, vacances, turisme, joves, Menorca

El passat 8 de setembre els joves i educadors de la Resi Vallès, van volar fins a l’illa de Menorca per compartir uns dies de desconnexió, i consolidar llaços en un espai relaxat i fora de la dinàmica i l’estrès i responsabilitats del dia a dia.

Aquest viatge a més de enfortir la relació joves-educadors, es porta a terme amb la intenció de proporcionar als joves una mirada més ample vers els seus somnis i objectius. Se’ls ensenya que fent una bona gestió econòmica i de recerca poden gaudir de visitar paisatges, cultures i costums distintes a les que coneixen fins ara. I si poden arribar aquí (Menorca, Porto, Venècia), cosa que mai imaginaven, per què no poder marcar altres més ambiciosos també en altres àmbit de la vida?

Pel equip educatiu aquest dies han suposat l’oportunitat de que els joves els coneguin fora del context laboral, de manera més propera i més relaxada, creant un vincle més estret i de confiança. A més de poder observar com els joves es desenvolupen ens els espais d’oci, donant l’oportunitat de treballar aspectes personals que en el espai residencial no es poden observar.

Com ells mateixos verbalitzen aquest dies “han deixat de sentir-se immigrants i han passat a sentir-se turistes”. Em gaudit de caminar pel camí de cavalls, visitar platges com Pregonda, Macarelleta o La Vall. Em hagut de córrer molt per posar-nos elegants i arribar a temps per veure les màgiques postes de sol als fars i penya-segats de l’illa, hem conegut gent nova i alguna nit… em fet pícnic a la platja inclús ens ha quedat energia per anar a ballar.

La recomanació dels joves de la Resi Vallès per als seus companys es: Fer uns petits estalvis mes a mes, per sortir un dia, una nit o un cap de setmana, no té preu! Mai millor dit.