Projecte IMEX

 

El Projecte IMEX és un projecte estatal d’innovació social en l’atenció a persones joves extutelades, liderat per la pròpia Federació, finançat per Fons Europeus de Recuperació Next Generation EU, i que compta amb el suport del Ministeri de Drets Socials 2030 i s’emmarca dins del Pla de Resiliència del Govern d’Espanya.

IMEX FEPA - Enfortiment Personal

IMEX FEPA - Referent d'Emancipació

Crear un Model Estatal de Referència de Desinstitucionalització en l’atenció de persones joves extutelades mitjançant la incorporació d’una figura d’acompanyament que permeti oferir un suport a totes i tots que presenten dificultats i/o necessitats en la darrera fase al servei residencial o una vegada fora del sistema.

IMEX FEPA - Inserció Laboral (Econnectat't)

Línia cofinançada pel Projecte IMEX per la instal·lació de plaques solars i formació educativa en aquest àmbit (Centre de Formació).

IMEX FEPA

“El Projecte IMEX – Itineraris d’Emancipació d’Èxit, persegueix l’ambiciós objectiu de crear i consolidar el futur model de referència estatal, així com europea, per a la desinstitucionalització en l’atenció a persones joves extutelades, d’entre 18 i 25 anys d’edat. La iniciativa té dos vessants molt clares: una preventiva a la institucionalització i, una segona, de trànsit segur a la vida adulta. Els diferents partners implicats en el projecte, liderat per FEPA, són 36 entitats, 3 universitats i 12 organismes de l’administració pública”.

“Durant la jornada, el president de FEPA, Ferran Rodríguez, va remarcar que “aquest projecte representa una gran oportunitat per a tots els agents implicats en l’atenció a les persones joves extutelades i els seus itineraris d’emancipació, perquè l’estem construint basant-nos la posterior transferència del coneixement generat. Per això és un projecte que suposarà un gran avanç, tant per a les entitats que participen en el projecte, com per a les que no el fan directament. També per a les administracions públiques… però, sobretot i, abans de res, per a les persones joves a les quals atenem. El president de la Federació, va afegir que “també es tracta d’una gran oportunitat per a generar i enfortir aliances amb les administracions, per a aprendre les unes de les altres i, en definitiva, una oportunitat per a innovar en la intervenció”. (font: Fepa).

                   

                   

Obrir chat
Necessites ajuda?
Fundació Eveho
Hola, podem ajudar-te?
Verified by MonsterInsights