Mascota Kame

Hola, sóc la mascota de Fundació Eveho, el meu nom és KAME. He nascut amb motiu de la celebració del 20è aniversari de l’entitat. La meva creació i el meu nom han estat una proposta guanyadora de la participació, vinculació i experiència dels infants, joves i la resta de família Eveho.

La decisió del meu nom KAME no va ser fàcil, tot i que va ser buscat, crec que aquest nom em va trobar a mi. Sóc una mascota que s’adapta i sobreviu a les adversitats, així és com em van definir els joves que es veuen reflectits en mi, perquè són autèntics herois i heroïnes de les seves històries de vida.

La meva existència també defineix l’essència de la Fundació. Una proposta de visió, treball resilient i una constant vigilància per estar preparat als canvis, donant la millor resposta a les necessitats d’infants i joves en cada moment, que són els protagonistes de la seva existència.

En mi es troben les formes i colors corporatius, com són els cercles i mitges llunes, a més dels colors vermells, no obstant això, fent gala de la meva capacitat camaleònica, els meus colors poden variar d’acord amb l’ocasió. Ens anirem trobant tots junts en la web, xarxes socials i plataformes com a portaveu de l’entitat; donant informació o compartint experiències dels infants, adolescents i joves, protegint sempre la seva identitat amb el meu emoji; o també amb el meu còmic propi on es parlarà de temes d’interès en el nostre àmbit.